Om Peritus

Peritus er et konsulentselskap innen informasjonsteknologi som ble stiftet i 1996 og ble overtatt av dagens eiere i 2001.

Vi jobber med et stort utvalg av kunder både i Norge og i utlandet, der våre konsulenttjenester hovedsakelig rettes mot utvikling, implementering og ikke minst opplæring av bedrifter innen våre forretningsløsninger.

Peritus spesialiserer seg på forretningssystemer som kan gjøre store og mellomstore bedrifter mer effektive i sin hverdag. Vi har partneravtaler med svært anerkjente softwareleverandører.

Vi er en av Microsofts mangeårige partnere i Norge, og største delen av vår virksomhet er knyttet til konsulenttjenester rundt Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM og den aller siste skybaserte versjonen; Microsoft Dynamics 365.

Vi er også partner av to danske softwareleverandører; Dynamicweb og Targit. Dynamicweb er en av verdens ledende ”all in one” leverandører innen e-commerce, content management, PIM og  digital marketing, mens Targit er en anerkjent leverandør innen systemer for rapport og analyse (Business Intelligence).

I tillegg har vi en avtale med den svenske softwareprodusenten Sign Up, på salg og implementering av Ex Flow, som er et elektronisk fakturahåndteringsystem, spesielt tilpasset Microsofts ERP systemer.

Peritus har 15 medarbeidere som alle har høy kompetanse og betydelige ferdigheter innenfor sine fagområder. Kombinert med forretningssystemene som våre samarbeidende softwareleverandører leverer, så er vi stand til å hjelpe våre kunder med å gjøre sin digitale transformasjon.

Hvis du tror Peritus kan hjelpe til med å effektivisere din virksomhet, så ta send oss en melding via vår kontaktside

Peritus spesialiserer seg på forretningssystemer som kan gjøre store og mellomstore bedrifter mer effektive i sin hverdag.