Targit BI Suite

Ett kraftig beslutningsverktøy.


TARGIT dine data og treff bedre beslutninger

Når du velger TARGIT BI Suite, velger du den hurtigste vei til ny kunnskap. Løsningen gir deg fullt overblikk over de store mengder data som er lagret i virksomhetens forskjellige IT-systemer.

Alle medarbeidere får et felles brukersnitt hvor de kan få fram akkurat den informasjon de har behov for. Med så få klikk som mulig forvandles data fra alle avdelinger og forretningsområder til innsikt, – og ved dette får alle medarbeidere et solid grunnlag for å handle, - når det er nødvendig å treffe de beste beslutninger. 

 

Integrerte dashboards, analyser og rapporter med få klikk

TARGIT har fjernet alle unødvendige klikk som ellers gjør livet brysomt. TARGIT BI Suite har et helt unikt og intuitivt brukersnitt. Du må se det for å tro det. Opplev en rekke integrerte verktøy som er klar til bruk og som gir deg mulighet til å lage intelligente dashboards, analyser og rapporter med færre museklikk en noen annen BI-løsning på markedet. Du får ny innsikt og kan optimalisere innsatsen på alle forretningsområder. TARGIT BI Suite er så lett å bruke at alle medarbeidere kan følge med på trender, lage alle typer analyser og treffe beslutninger – raskt.