Hvorfor velge Microsoft Dynamics AX ERP?

Microsoft Dynamics AX 2012 er en Alt i Ett ERP løsning (Enterprise Resource Planning) som kan implementeres raskt slik at lønnsomhet også leveres raskere. Systemet er enkelt å bruke og ikke minst raskt å lære. Løsningen er skalerbar og kan tilpasses en rekke ulike bransjer. Alt dette lar deg øke effektiviteten, utnytte nye muligheter og redusere risiko slik at ditt selskap oppnår forsprang til konkurrentene.


Nedenfor har vi listet 10 grunner til å velge ERP løsning fra Microsoft:

1. Kan skreddersys til ulike bransjer

Dynamics AX kan benyttes av produsenter, distributører, konsulenter, kjeder og offentlig sektor.

2. Inkluder hele organisasjonen

Grensesnittet til Microsoft Dynamics AX er enkelt og intuitivt og ansatte som er vant til Microsoft Office programmer lærer programmet hurtig.

3. Knytt systemet opp mot kunder og leverandører

Dynamics AX lar deg med enkelhet knytte systemet opp mot kunder, leverandører, og partnere slik at f.eks. innkjøp og produksjon kan effektiviseres.

4. Tilpasset internasjonal virksomhet

Microsoft Dynamics AX kan skaleres til internasjonal virksomhet. Løsningen har innebygde spesifikke landlokasjoner i en og samme løsning. Dette lar deg tilpasse løsningen til ulike lokale krav i opp til 36 land. Løsningen standardiserer med andre ord måten du gjør business på i flere land i én samlet løsning.

5. Innsikt gir økt produktivitet

Løsningen sørger for økt produktivitet i arbeidsflyten gjennom at ansatte får raskt innsikt i de nøkkeltall som er relevant for virksomhetens prestasjoner gjennom rapporter innen ulike områder.

6. Skap og utnytt muligheter

Med den forbedrede innsikten du oppnår gjennom Microsoft Dynamics AX, er du i stand til å utnytte nye muligheter og implementere endringer raskere i virksomheten. Stor fleksibilitet hjelper deg til å drive endringer og utføre innovasjoner.

7. Fleksibelt system

Systemet kan raskt tilpasses til dine unike behov og endringene i markedet. Dette gir konkurransefortrinn ovenfor konkurrenter.

8. Lav kostnad for eierskap

Med en forenklet lisenskostnadsmodell der du kun betaler for modulene du benytter, spares kostnader. Nye brukere kan også legges til i systemet med enkelhet.

9. Dra nytte av Microsofts utvikling

Microsoft AX er en løsning som Microsoft støtter med store summer hvert år til utvikling og innovasjoner.

10. Globalt partner nettverk

Microsoft har et globalt nettverk med partnere som tilbyr sin kompetanse for å maksimere verdien av din Microsoft Dynamics AX 2012 investering. Peritus er en av disse.