Peritus vant Dynamicweb Choice Award 2018

Peritus vant den prestisjefylte prisen Dynamicweb Choice Award 2018 for sin nyutviklede webløsning for dør- og vindusprodusenten H-Vinduet Fjerdingstad AS.

 

Det var ved den årlige samlingen for Dynamicweb sine partnere over hele verden, Dynamicweb Summit i Aarhus, at premien ble overrakt. I juryens begrunnelse ble det blant annet sagt at løsningen er den mest komplekse og avanserte webløsningen som noensinne er laget på Dynamicweb sin plattform.

Det var en rørt Leo Rosbach som sammen med prosjektets hovedutvikler Espen Iversen og resten av delegatene fra Peritus AS kunne motta den gjeve prisen på banketten i torsdag kveld.

Det er et stort og kompetent team fra Peritus som i samarbeid med Dynamicweb har utviklet denne løsningen. Det må også fremheves det tette og gode samarbeidet med oppdragsgiver H-Vinduet Fjerdingstad AS, samt samarbeidet med software-selskapet Optiwin, som har utviklet applikasjonen som sender detaljerte data om Fjerdingstads produkter inn i webløsningen.

Vi har i en tidligere artikkel på www.peritus.no skrevet mer om hva webløsningen inneholder. Klikk her for å lese denne artikkelen.

Ønsker du en uforpliktende samtale med en av våre rådgivere om denne løsningen, eller Dynamicwebs "All in one"-plattform, send en e-post til salg@peritus.no