Hvorfor velge Microsoft Dynamics CRM?

Microsoft Dynamics CRM gjør det enkelt å dele data mellom ulike avdelinger og ansatte, så enten du jobber i salg, markedsføring eller regnskap finner du nøkkelinformasjon med et par museklikk.


Nedenfor har vi listet 8 grunner for å velge Microsofts CRM-løsning:

1. Integrert med Outlook

Microsoft Dynamics CRM gir deg et kraftig sett med CRM-egenskaper innenfor det velkjente Microsoft Outlook-programmet. Programmet kan også utnytte mulighetene til Microsoft Office 365. Dette betyr at du kan dra full nytte av produkter, tjenester og løsninger som gir økt produktivitet.

2. Enkelt å bruke

Microsoft CRM oppfattes som svært brukervennlig og er designet for at ditt salgsteam og øvrig organisasjonen kan benytte systemet med minimalt med opplæring.

3. Produktivitet

Microsoft Dynamics CRM hjelper deg å øke produktiviteten og opprette en tilkoblet organisasjon som er utstyrt for å gjøre kundene fornøyde.

4. Verktøy for status og riktige beslutninger

Microsoft Dynamics CRM tilbyr en rekke funksjoner innen forretningsintelligens og datavisualisering som du kan bruke til å få nøyaktig, oppdatert informasjon, f.eks. øyeblikkelige salgsprognoser, mål, kvoter, kundehandelsmønstre og kampanjer.

5. Verdi for pengene

Med tanke på kostnader - inkludert lisensiering, tjenester, opplæring, distribusjon og vedlikehold oppfattes Microsoft Dynamics CRM et av de systemene som gir best verdi i bransjen.

6. Effektiv informasjonsdeling

Informasjon er makt og jo raskere og lettere du kan dele informasjon mellom avdelinger, jo mer effektivt jobber hele organisasjonen. Informasjonen er oppdatert når som helst og hvor som helst.

7. Nyskapning og utvikling

Microsoft Dynamics er kategoriledende innen CRM, mye pga. av nye innovasjoner og kontinuerlig utvikling av programmet.

8. Skyen

Microsoft investerer over 2 milliarder dollar i sky-infrastruktur hvert år. Microsoft Dynamics CRM er en av de raskeste og enkleste måtene som bedriften din kan bruke til å utnytte skyen og skyøkonomiene, inkludert reduksjon av systemadministrasjon og vedlikeholdskostnader i tillegg til at du bare betaler for kapasiteten du trenger.