Microsoft Dynamics CRM

Finn nye kunder og bygg pipeline gjennom målrettede markedsføringskampanjer


Microsoft Dynamics CRM er en komplett CRM løsning med funksjonalitet for markedsføring, salg og kundeservice. CRM-løsningen kan installeres lokalt på egne servere eller "in the cloud".

Finn nye kunder

Finn nye kunder og bygg pipeline gjennom målrettede markedsføringskampanjer. I Microsoft Dynamics CRM jobber markedsavdelingen og salg i samme løsning. Dette sikrer et optimalt samarbeid slik at bedriften får maksimal avkastning fra markedsbudsjettet. I tillegg sikrer bedriften at alle salgsleads følges opp og markedsavdelingen får tilgang til rapporter som viser konverteringsgrad fra prospekt til kunde, samt en oversikt over kostnader per lead og per salg.

 

Øk salget

Fokuser på de riktige salgsmulighetene og effektiviser salgsprosessen. Selgere trenger oversikt over kundene på ett sted. De trenger riktige verktøy slik at de får en kortere salgssyklus, vinner flere kunder, og får lavere kundefrafall. Microsoft Dynamics CRM gir selgere rask tilgang til kundedata og –historikk. Dette gjør at de kan arbeide smartere og bruke mer tid med kunder, forkorte salgssykluser og øke salget.

 

Behold kunder og øk kundetilfredsheten

Tilby relevant og personlig kundeservice i alle kanaler. Microsoft Dynamics CRM er en brukervennlig løsning med rollebaserte arbeidsflater som enkelt kan tilpasses bedriftens kundeserviceprosesser. Rask tilgang til relevant kundeinformasjon er viktig for å kunne gi effektiv service.

 

Last ned brosjyre

Microsoft Dynamics CRM